• Zpět
  • Vyzkoušet
    Požádat o demo

    Popis životního cyklu příležitosti

    Fáze Stav Popis
    Založení Příležitosti Sondování Pokud je založena Příležitost tak je jí automaticky nastaven Stav = Sondování. Stav se nemění ručně, ale pouze systémem.
    Doplnění Nabídky k Příležitosti Kvalifikace V případě, kdy je k Příležitosti vytvořena nová Nabídka tak se automaticky změní stav = Kvalifikace.
    Aktivace Nabídky u Příležitosti Cenová nabídka Pokud Uživatel vytvořil nabídku a je podle něj v pořádku tak klikne v detailu Nabídky na tlačítko Aktivovat. Nabídka má Stav = Aktivní tak poté se změní na přidružené Příležitosti Stav = Cenová nabídka.
    Vytvoříme novou verzi Nabídky Jednání V případě, že klient chce jinou verzi Nabídky tak v detailu Nabídky klikne na tlačítko „Nová verze“ a původní verzi Nabídky se změní Stav = Nová verze a vytvoří se zcela nová identická Nabídka se Stavem = Nová.
    Klient se rozhodl pro tuto Nabídku, resp. Příležitost Vyhráli jsme V případě, kdy se klient rozhodl pro Nabídku, a tak ručně změní stav na Příležitosti na Stav = Vyhráli jsme.
    Klient nebude Příležitost realizovat Prohráli jsme Klient jednoduše Příležitost nechce realizovat s „námi“, dostal jiný konkurent potom Uživatel vybere Stav = Prohráli jsme.Vyplní textový důvod proč
    Zrušeno námi My nechceme tuto Příležitost realizovat – potom klikne Uživatel vybere Stav = Zrušeno námi.
    Zrušeno klientem Klient se rozhodl, že nechce tuto Příležitost realizovat – potom Uživatel vybere Stav = Zrušeno klientem.
    Pomeranian
    Máte nějaké otázky?
    Zavolejte nám.
    +420 739 081 649