Microsoft Teams poměrně úspěšně kombinuje on-line konference, chatování na pracovišti a ukládání souborů (včetně spolupráce na nich). Zjednodušuje týmovou spolupráci, práci na dálku a umožňuje nám mít vše na jednom místě.

Víte ovšem vždycky vše, co je potřeba?

Možná jste dezorientování v množství nástrojů, které Microsoft pro spolupráci týmů nabízí. Základem však je, aby všechny vaše konverzace, chaty, sdílené soubory i úkoly byly uceleně na jednom místě.

Pro každou firmu je velkou výzvou udržet všechny zaměstnance ve smyčce tak, aby všichni věděli, co se vlastně děje. Možnost získat přístup ke všem informacím odkudkoli a na jakémkoli zařízení je obrovskou obchodní výhodou.

A přeci, výhody máme všichni rádi, no ne?

Teamsy se na první pohled mohou zdát jako dokonalé řešení – stačí ovšem nebo je potřeba sáhnout po nějakém pomocném integrovaném řešení?

Stačí Teamsy?

V Teamsech sice máte aktuální projekty, plnění jednotlivých úkolů, včetně jejich historické komunikace. Ovšem čím více projektů a týmů řídíte, tím více se potýkáte s nepřehledností, která může zapříčinit, že požadovanou informaci budete hledat i několik desítek minut. V Teamsech navíc nevidíte seskupenou historii klienta. Důležité informace vám tak mohou snadno uniknout, což jak všichni víme – může způsobit skutečně velké problémy.

Čas je ovšem drahý a ne vždy je ho dostatek. Právě proto je tu pro Vás CORIPO. Pod každým projektem či klientem vidíte přehledně veškerou historii, ve které můžete flexibilně filtrovat a vyhledávat tak, že si vždy prakticky doslova na jeden klik najdete přesně to, co hledáte.

Existuje řešení?

Pokud používáte náš CRM systém CORIPO, tak si můžete ovšem začít hvízdat. Jakmile totiž vytvoříte projekt v CORIPU, tak se vaše veškerá komunikace v Teamsech ukládá přímo pod klienta a nepřijdete tak o žádnou informaci – právě díky synchronizaci a dokonalému napojení na Office 365. Přesvědčte se sami!

Integrace CORIPO s Office365

Všichni uživatelé této služby mohou spolupracovat v týmu díky snadnému přístupu k emailu, webovým konferencím, dokumentům a kalendářům téměř odkudkoliv. Všechny tyto služby jsme schopni plně integrovat s CORIPO.

Proto jsme pro vás navrhli a vyvinuli funkcionalitu, která umožňuje plnou oboustrannou synchronizaci:

  • E-mailů
  • Kontaktů
  • Úkolů
  • Kalendáře
  • a Dokumentů (OneDrive/SharePoint)

Pro více informací nás kontaktujte.