• Zpět
  • Vyzkoušet

    Odesláním udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

    Odběr novinek

    Synchronizace kontaktů na Google Contacts (do skupiny CRM)

    Synchronizované kontakty se nahrají do Google Kontaktů s označením CRM 

    Aby se nám kontakt synchronizoval do Google kontaktů musí být u kontaktu v záložce „Více informací“ zaškrtnuté pole „Synchronizovat

    Zaškrtávátko je vázané na každého uživatele zvlášť. označeno na Obrázku 1 níže.

    Obrázek 1 – Synchronizace kontaktu

    Při další synchronizaci se Vám kontakt objeví v Google Kontaktech s označením CRM.

    Máte nějaké otázky?
    Zavolejte nám.
    +420 739 081 649