• Zpět
  • Vyzkoušet zdarma

      Odesláním udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

      Odběr novinek

      Přihlášení ke svému Google účtu

      V nastavení uživatele naleznete záložku „Nastavení Google“, kde se s pomocí tlačítka přihlásíte do Google účtu, se kterým chcete daného uživatele CRM synchronizovat viz Obrázek 1.

      Obrázek 1 – Přihlášení k Google účtu
      1. Kliknutím na tlačítko budete přesměrovaní na přihlašovací bránu společnosti Google.
      2. Zde zvolíte jeden z vašich účtů nebo se přihlásíte do nového tlačítkem „Použít jiný účet“
      3. Poté by vám měly „vyskočit“ okna s udělením oprávnění aplikace, přes kterou je CRM a Google spojen (aplikaci vybírá/vytváří admin)
      4. U všech oprávnění musíte dát povolit
      5. Poté je nutné vaše volby znovu potvrdit. Jedná se o oprávnění ke kontaktům, kalendáři Google a úkolům.
      6. Pokud budete přesměrováni zpět do CRM, tak vše proběhlo úspěšně.

      Aktivace Google účtu

      Poté pro funkcionalitu synchronizace Google x CRM je nutné mít toto tlačítko aktivní viz Obrázek 2.

      Obrázek 2 – Aktivace Google účtu

      Důležitá poznámka:

      Pokud pole „Aktivovat Google účet“ není označené, tak je tato funkcionalita neaktivní.

      Máte nějaké otázky?
      Zavolejte nám.
      +420 739 081 649