• Zpět
  • Vyzkoušet zdarma

      Odesláním udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

      Odběr novinek

      Synchronizace kontaktů na Google Contacts (do skupiny CRM)

      Synchronizované kontakty se nahrají do Google Kontaktů s označením CRM 

      Aby se nám kontakt synchronizoval do Google kontaktů musí být u kontaktu v záložce „Více informací“ zaškrtnuté pole „Synchronizovat

      Zaškrtávátko je vázané na každého uživatele zvlášť. označeno na Obrázku 1 níže.

      Obrázek 1 – Synchronizace kontaktu

      Při další synchronizaci se Vám kontakt objeví v Google Kontaktech s označením CRM.

      Máte nějaké otázky?
      Zavolejte nám.
      +420 739 081 649