• Zpět
  • Vyzkoušet

    Odesláním udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

    Odběr novinek

    Přihlášení ke svému Google účtu

    V nastavení uživatele naleznete záložku „Nastavení Google“, kde se s pomocí tlačítka přihlásíte do Google účtu, se kterým chcete daného uživatele CRM synchronizovat viz Obrázek 1.

    Obrázek 1 – Přihlášení k Google účtu
    1. Kliknutím na tlačítko budete přesměrovaní na přihlašovací bránu společnosti Google.
    2. Zde zvolíte jeden z vašich účtů nebo se přihlásíte do nového tlačítkem „Použít jiný účet“
    3. Poté by vám měly „vyskočit“ okna s udělením oprávnění aplikace, přes kterou je CRM a Google spojen (aplikaci vybírá/vytváří admin)
    4. U všech oprávnění musíte dát povolit
    5. Poté je nutné vaše volby znovu potvrdit. Jedná se o oprávnění ke kontaktům, kalendáři Google a úkolům.
    6. Pokud budete přesměrováni zpět do CRM, tak vše proběhlo úspěšně.

    Aktivace Google účtu

    Poté pro funkcionalitu synchronizace Google x CRM je nutné mít toto tlačítko aktivní viz Obrázek 2.

    Obrázek 2 – Aktivace Google účtu

    Důležitá poznámka:

    Pokud pole „Aktivovat Google účet“ není označené, tak je tato funkcionalita neaktivní.

    Máte nějaké otázky?
    Zavolejte nám.
    +420 739 081 649