Microsoft ukončil podporu pro starší verze aplikace Internet Explorer. Technickou podporu a aktualizace zabezpečení již obdrží pouze nejnovější verze aplikace Internet Explorer. Internet Explorer 11 je poslední verze aplikace, která bude i nadále přijímat aktualizace zabezpečení, opravy kompatibility a technickou podporu pro Windows 7, Windows 8.1 a Windows 10.

Pokud máte otázku, jak dlouho zůstane podporována nejaktuálnější verze aplikace Internet Explorer, tak odpověď zní, že aplikace Internet Explorer 11 bude podporována po celou dobu životnosti systému Windows 7, Windows 8.1 a Windows 10.

K čemu aktualizace?

Pravidelné aktualizace zabezpečení pomáhají chránit počítače před škodlivými útoky, proto je důležité upgradovat a mít vždy aktuální verzi.

Znepokojující je, že po celém světě existují miliony lidí, kteří stále používají starší verze aplikace, většinou Internet Explorer 9, 10. Čímž nechávají otevřené dveře hackerům a dalším IT zločincům.

Naše doporučení?

Doporučujeme mít zapnutou funkci automatické aktualizace, díky čemuž získáte vždy včas aktualizaci pro Váš webový prohlížeč, aniž byste museli cokoliv dělat a můžete i nadále bezstarostně využívat výhod CRM systému CORIPO.

Další podrobnosti najdete přímo na oficiálních stránkách Microsoftu.