SmartEmailing je český e-mailový nástroj, který umožňuje snadnou komunikaci se zákazníky a pokud ho používáte, tak je tato integrace přesně pro vás.

Není e-mailing už za zenitem?

Způsob, jakým lidé konzumují obsah v online světě, se neustále vyvíjí a s tím se ruku v ruce vyvíjejí i marketingové techniky používané k jejich oslovení. Mnoho podniků zaměřuje svou agendu primárně na marketing na sociálních sítích, videokampaně či SEO pro zvýšení návštěvnosti webových stránek a jak to tak vypadá, tak i přes fakt, že v dnešní době existuje více kanálu než kdy dříve, tak e-mail marketing má stále co nabídnout i v roce 2022.

E-mail marketing je až životně důležitý pro všechny podniky, které realizují digitální marketingové kampaně.

Potřebujete integraci?

Jedinečné spojení CORIPO a SmartEmailing umožňuje oboustranně a hlavně automaticky sdílet informace, díky čemuž získáte možnost efektivního prodejního přístupu, který bude fungovat! Vytvořte ze svých odběratelů segmenty a snadno sdílejte data pro lepší zapojení zákaznické základny.

Díky této integraci můžete přímo v CRM:

  • automatizovat okamžitou oboustrannou synchronizací marketingových seznamů (kontaktů),
  • prohlížet statistiky kampaní ze SmartEmailing ve vazbě na seznamy kontaktů i potenciálních zákazníků,
  • synchronizovat e-mailovou aktivitu včetně odeslání e-mailu, otevření, kliknutí, nedoručení e-mailu a další,
  • vytvářet relevantnější segmenty v CORIPO díky vyšší kvalitě dat a ty následně distribuovat do SmartEmailing.

Náš komplexní recept, jak může vypadat třeba i vaše mail kampaň naleznete zde.

Je možné dosáhnout konzistence dat?

Synchronizace marketingových seznamů mezi CORIPO a SmartEmailing pomáhá udržovat konzistentní seznamy napříč prodejem i marketingem. Všechny nově vzniklé kontakty ve SmartEmailing jsou automaticky odesílány do CORIPO i naopak, čímž odpadá nutnost ručního exportu i importu a můžete tak rovnou vytvářet nové příležitosti pro zvýšení svého prodeje.

Pokud ovšem budete potřebovat, aby byl nějaký kontakt ze synchronizace vyloučen, tak není problém! V detailu každého kontaktu je možné přímo zvolit, zda je jeho synchronizace žádoucí nebo ne.

Stále integraci nemáte?

Integraci nastaví váš administrátor CORIPO, kterému stačí zaslat API klíč z aplikace SmartEmailing a o zbytek se už postará.